Out natural living

Zonwering

Zonwering / Zonneluifels

Een zonneluifel, ook wel zonnetent, zonnescherm of knikarmscherm genoemd zorgt voor een uitstekende zonwering buiten in eigen terras en tuin. Een zonneluifel wordt aan de gevel gemonteerd en is openschuifbaar. Kies je voor een elektrische zonnetent, dan kan je deze volledig automatisch besturen met je GSM of via een afstandsbediening. We hebben een ruim aanbod aan knikarmschermen, het verschil zit hem in de arm: Standaard, Elite en Prestige.

Bekijk ook zeker onze terrasoverkappingen of buitenscreens als zonwering, in vergelijking met een zonneluifel.

Brustor B-24 zonneluifel

Verkrijgbaar in:

 • B-24 Elite
 • B-24 Prestige


De B-24 Elite en de B-24 Prestige zonneluifels of een zonnetent 
zijn uitgerust met krachtige vouwarmen voorzien van 4 staalkabels, die een schaduwbereik bieden tot 3,75 m. De Elite is bestand tegen een windkracht van 5 Beaufort, de Prestige is krachtiger en is bestand tegen windkracht van 6 Beaufort. Uiteraard kan je deze knikarmschermen personaliseren door te kiezen voor verwarming of ledverlichting. De B-24 heeft een maximale breedte van 14 m, met een uitval tot 3,75 m.

Brustor B-25 knikarmscherm met volant

Verkrijgbaar in

 • B-25 Standaard
 • B-25 Elite
 • B-25 Prestige
 

De Brustor B-25 knikarmscherm is een compact design en beschikbaar in drie verschillende modellen. De Standaard is bestand tegen een windkracht van 5 Beaufort, en is uitgerust met een vouwarm voorzien van 2 staalkabels. De Elite en Prestige beschikken over een vouwarm van 4 staalkabels en zijn bestand tegen respectievelijk 5 en 6 Beaufort. Dd B-25 beschikt over de mogelijkheid om een volledig automatisch zijscherm of volant toe te voegen tot 1,6m, deze biedt extra privacy en schaduw.

Brustor B-27 knikarmscherm

Verkrijgbaar in

 • B-27 Standaard
 • B-27 Elite
 • B-27 Prestige

 

De B-27 knikarmscherm onderscheidt zich door zijn hedendaagse rechthoekige vorm, die zeer geschikt is voor moderne woningen. Deze drie modellen zijn steeds beschikbaar in 5 standaardkleuren, maar in optie heb je de keuze uit 200 verschillende RAL kleuren. Het verschil tussen Standaard, Elite en Prestige zit hem in de kracht van de arm en windbestendigheid. De Standaard en Elite zijn bestand tegen een windkracht van 5 Beaufort, de Prestige tegen een windkracht van 6 Beaufort. De B-27 heeft een maximale breedte van 14 m, met een uitval tot 3,75 m.

Brustor B-35 knikarmscherm

Verkrijgbaar in

 • B-35
 • B-35 Prestige

De B-35 en B-35 Prestige zijn brede windvaste oprolbare zonneschermen, waarbij de Prestige een uitval kan hebben tot 4 meter. De Brustor B-35 Prestige is bestand tegen een windkracht tot 6 Beaufort, je kan dus comfortabel onder dit knikarmscherm zitten zelfs tijdens hevige wind. Standaard zijn de B-35 zonneschermen beschikbaar in 5 standaardkleuren, maar als alternatief kan je ook kiezen tussen 200 optionele RAL kleuren. Uiteraard is deze zonneluifel ook uitbreidbaar met verlichting of verwarming. De B-35 heeft een maximale breedte van 15 m, met een uitval tot 4 m.

Brustor B-38 knikarmscherm met volant

Verkrijgbaar in

 • B-38
 • B-38 Prestige
 

De B-38 of B-38 Prestige is een knikarmscherm met een oprolbare volant. Deze volant met uitval tot 1,30 m biedt een perfecte controle tegen de laagstaande zon en zorgt voor extra privacy. Je kan deze vervolgens ook oprollen zodat deze verdwijnt in de behuizing. De B-38 heeft een maximale breedte van 6 m, met een uitval tot 3,5 m.

Veranda zonwering: B-126 en B-127

Wanneer de zon op de beglazing staat van de veranda, kan de temperatuur oplopen. Zeg daarom vaarwel tegen een snikhete veranda dankzij een gepaste zonneluifel. Onze verandazonwering houdt de zonnestralen tegen nog voor ze het glas raken. De Brustor B-127 is ideaal voor veranda’s met een onregelmatige vorm, de B-126 is ideaal voor veranda’s met een rechthoekige vorm.

Wij staan altijd voor u klaar!

Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt, IN-OUT Natural Living heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.