Out natural living

Rolluiken

Rolluiken

Geniet van meer comfort met rolluiken plaatsen aan jouw woning. De rolluiken bewaren de koelte in de zomer en beschermen tegen warmteverlies in de winter. Dat heeft een positieve impact op je energiekosten, je bespaart energie. Bovendien bieden elektrische rolluiken je meer veiligheid tegen inbraken. Speciale constructies, individuele uitvoeringen of bewerkingen, wij bieden een gepaste oplossing op maat aan.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken zijn geschikt voor nieuwbouw of gerenoveerde woningen en worden voor het raam gemonteerd aan de buitengevel. We bieden over een uitgebreid kleurenpallet aan waardoor je de ideale match met je woning vindt. ga je voor een accentkleur of liever iets neutraal?

Veiligheidsrolluiken

Het plaatsen van rolluiken geeft veiligheid tegen inbraken. Met de veiligheidsrolluiken van In Out Natural Living breng je deze inbraakwerende functie nog naar een hoger niveau. Het rolluikenblad is dubbelwandig bestaande uit hardschuim lamellen, met een versterkte onderlat met automatische vergrendeling en inbraakbeveiliging. Uiteraard geniet je ook van extra warmte- en geluidsisolatie zoals bij onze andere rolluiken.

Inbouw- en opbouwrolluiken

Gaat u binnenkort bouwen, of staat u voor een renovatieproject? Dan zijn inbouwrolluiken of opbouwrolluiken de ideale oplossing. Opbouwrolluiken worden voornamelijk gebruikt bij ramen waar er bovenaan niet genoeg plaats is om een rolluik in te bouwen, daarom worden deze rolluiken vaak gebruikt bij renovatieprojecten. Inbouwrolluiken zijn de meest traditionele rolluiken, waarbij de kast verwerkt wordt aan de binnenzijde van de woning en worden daarom vaak gekozen bij nieuwbouwprojecten. Neem gerust contact met ons op om advies welke soort rolluik het beste bij je woning past.

Waarom rolluiken plaatsen?

  • Zonwering en isolerend
  • Minder geluidsoverlast
  • Inbraakwerend

Wij staan altijd voor u klaar!

Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt, IN-OUT Natural Living heeft de passende oplossing. Speciale constructies, individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.