Out natural living

Zonnescreens buiten

De ideale lichtinval het hele jaar door met zonnescreens buiten

Behoud een gewenst klimaat in huis dankzij de zonwerende screens van Brustor. Ze zijn insectwerend en houden de warmte buiten. De screens zijn ook beschikbaar met een verduisterende doek, ideaal voor in de slaapkamer. Danzkij de ZIP sluiting zijn de zonwerende screens ook bestand tegen hevige windstoten.

Brustor ZIP screens: windvaste buitenscreens

Brustor B-1085 ZIP, Brustor B-1100 ZIP en de Brustor B-1350 ZIP zijn onze windvaste zonwerende screens van Brustor. Resistent tegen windklasse 3 beantwoorden de Brustor ZIP screens aan de hoogste windclassificatie. Dankzij het unieke ritssysteem van ZIP blijven de screens mooi strakgespannen jaar na jaar. Ze zijn de perfecte manier om uw van de gewenste klimaat te voorzien en zijn bovendien insectwerend. Ook beschikbaar in privacydoek of verduisterende doek voor de slaapkamer.

Afmetingen:

  • B-1085 ZIP screens hebben een maximale hoogte van 1,8m
  • B-1100 ZIP screens hebben een maximale hoogte van 3,5m
  • B-1350 ZIP screens hebben een maximale hoogte van 6m

Brustor B-1085 STD: verticale zonnescreens buiten

De B-1086 STD screens beschikken over discrete en elegante cassette (halfrond of recht) die past bij elke gevel. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Standaard gebeurt de bediening met behulp van een motor, maar indien gewenst kan dit ook met een stangbediening.

Brustor Topscreen

Het topscreen van Brustor is een winddicht en insectenwerend zonnescherm voor dakramen van horizontale of hellende glaze dakconstructies of veranda’s. De ZIP screen technologie in combinatie met het veersysteem zorgt ervoor dat het doek perfect op spanning blijft
op elke positie, zelfs bij hevige windkracht. Bovendien kan het topscreen uitgerust worden met een verduisteringsdoek.

Brustor B-2100: Uitvalscherm

De Brustor B-2100 is een stormvast uitvalscherm met windvaste zijarmen. Dit maakt het een ideaal zonnescherm in detailhandel voor het beschermen van de etalage tegen de zon. Het uitvalscherm kan een helling maken tot 90° of 350° en heeft een maximum breedte van 5m. Het doek kan je volledig oprollen in zijn cassette en indien gewenst kan de motor vervangen worden door windwerk met zwengel.

Wij staan altijd voor u klaar!

Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt, IN-OUT Natural Living heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.