Out natural living

Parasols

Parasols

Genieten in eigen tuin of op terras dankzij een luxe en hightech parasol van Prostor. Comfort verzekert met deze parasols, dankzij een gebruiksvriendelijk inklapsysteem met of zonder een geïntegreerde motor. Het zijn de ideale parasols voor in uw tuin of in de horeca.
De Prostor P6 of Prostor P6-XL is een vrijhangende parasol die kan bestaan uit 1 tot 4 parasols aan één paal. Deze kan een oppervlakte tot 38m2 bedekken. Deze parasols zijn allerhand configureerbaar. Je kan kiezen voor een vierkante, rechthoekige of ronde vorm. Er zijn verschillende bevestigingen mogelijk die perfect aansluiten bij uw terras zoals een vloerplaat of grondanker.

Het doek is beschikbaar in verschillende kleuren en het doek is ook kleurvast, staat garant voor 5 jaar kleurbehoud. De doeken zijn ook heel onderhoudsvriendelijk, ze zijn wasbaar en eenvoudig te vervangen. De stof van het doek is waterafstondend tot 300 mm waterkolom en ademend. Zou hoef je niet naar binnen te hollen bij een zomerse bui. Bovendien verminderen alle P6 doeken UV-stralen en zorgen dus voor bescherming tegen UV en gevolgen van schadelijke zonnestralen.

Toebehoren:

  • Beschermende hoes
  • Ritsbare regengoot
  • Repairkit voor scheurtjes
  • Bedrukken van de parasol met logo
  • Zwenkwieltjes met rem voor de bevestiging
  • Dimbare led verlichting (LED of RGB)
  • Elektrische infrarood verwarming

Geniet van een groot gebruiksgemak door verderlichte bediening, elegant design en duurzame materialen van onze parasols

duo zwevende parasol in witte kleur

Wij staan altijd voor u klaar!

Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt, IN-OUT Natural Living heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.