In natural living

Special shading

Special shading - appeal blinds

Creëer de juiste sfeer in uw veranda dankzij Amerikaanse stores of vouwgordijnen. Onze Appeal blinds zorgen voor de perfecte lichtinval, controle over de temperatuur van de ruimte en de nodige privacy. Ze zijn semi-transparant waardoor het zicht naar buiten niet volledig wordt belemmerd.

De vouwgordijnen zijn geweven uit traditioneel Pinoleum stof die de schittering van de zon kan omzetten in een zacht licht voor een ontspannende sfeer. Ze zorgen voor een gepersonaliseerde afwerking in uw tuinkamer, veranda of oranjerie. 

Hoe complex uw realisatie ook mag zijn, wij kunnen deze perfect op maat laten uitvoeren. Wenst u meer te weten over de mogelijkheden van appeal blinds in uw veranda? We staan u graag te woord.

Wij staan altijd voor u klaar!

Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt, IN-OUT Natural Living heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.