In natural living

Interieur

Interieur

Bij het inrichten van een interieur komt toch nog wel het één en ander kijken. Het stopt immers niet wanneer je jouw meubels hebt aangeschaft. Daarna komt de echte challenge: het knus, een echte gezellige thuis maken.

Nood aan inspiratie? Onze interieurspecialist komt graag ter plaatsen om de ruimtes mee te decoreren. Dit zonder dat er iets over het hoofd wordt gezien.

Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar welk tapijt het beste past in de ruimte,dit op vlak van materiaal, kleur, grootte, etc. Kunnen er posters of andere frames opgehangen worden? Ook wordt er gekeken naar kleinere deco zoals kaarsen, vazen, en meer.

We verzorgen ook een gepast advies omtrent verlichting. Voor alles wat met verlichting te maken heeft werken we samen met Bomma Lighting. Welk type verlichting zou er het beste passen, en waar moet de focus om liggen, waar is er veel licht nodig, en waar net wat minder?

Kortom, bereid je voor om overspoelt te worden met ideeën, om zo uiteindelijk een prachtig, gezellig interieur te bekomen met alles erop en eraan.

Wij staan altijd voor u klaar!

Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt, IN-OUT Natural Living heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.