Over ons

Wie zit achter in-out natural living?

IN-OUTNatural living

In Out Natural Living is een samensmelting van twee bedrijven: Arzo en Camborne Interiors.

Arzo is opgestart in 2004 door Yves De Prince en Pedro Geerts. Ze zijn gelegen in Wommelgem (Antwerpen) en zijn gespecialiseerd in buiten zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, screens, zonneschermen en parasols. Samenwerken met Arzo dat is kiezen voor kwaliteit in producten en service. Bij ons wordt alles gemaakt op maat van de klant. Zowel bedrijven als particulieren helpen wij graag verder.

Camborne Interiors is opgericht in 1998 door Stefaan en Ann Van Rompaey onder de naam Camborne als agentuur voor appeal blinds. Jarenlang is er gewerkt met expertise binnen deze niche, tot wanneer er ook meer vraag was achter algemene raamdecoratie. Stefaan en Ann hebben Camborne 20 jaar lang samen uitgebouwd, nu zet Ann het levenswerk van Stefaan verder. Er wordt steeds nauw samengewerkt met de klant, steeds op maat om van een huis een ware thuis te maken. Sinds 2019 kan je Camborne Interiors vinden in de Lange Klarenstraat in Antwerpen.

Arzo en Camborne Interiors hebben elkaar ontmoet in 2002 en blijken de ideale match te zijn, doordat het Arzo expertise heeft in buitenzonwering, terwijl Camborne Interiors expertise heeft in binnenzonwering en raamdecoratie. Onder het motto samen staan we sterk kunnen we vandaag spreken over In Out Natural Living. Zo maken ze samen van uw binnen en buitenomgeving, de beste beleving.

Zwarte buiten screens om de half open veranda te voorzien van schaduw en houdt ook wind tegen

Missie

In Out Natural Living wenst de ideale partner te zijn in interieur, raamdecoratie, binnenzonwering en buitenzonwering. Ze zijn reeds 25 jaar actief in het vak, wat voor een ruime ervaring zorgt. Vakkennis, functionaliteit en een gezellige buitenomgeving creeëren staat centraal bij Out Living. Gepassioneerd, professioneel, correct, de nodige knowhow & inlevingsvermogen, dat zijn de waarden voor In Natural Living. Maak van eigen huis een thuis, en dit op een correcte en duurzame manier.

Wij staan altijd voor u klaar!

Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt, IN-OUT Natural Living heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.