Brustor Terrasoverkapping volledig in het zwart met kantelbare lamellen

Welke terrasoverkapping kiezen?

Ben je aan het denken om een terrasoverkapping te laten plaatsen in eigen tuin? Dan zijn er ontelbaar veel modellen en mogelijkheden. Om de juiste terrasoverkapping te kiezen kan je jezelf een aantal vragen stellen: waarvoor gebruik ik de terrasoverkapping? Hoeveel belang hecht ik aan privacy? Wil ik beschermt zitten tegen regen en zon? Moet ik bepaalde voorzieningen aanleggen? Hoe groot moet deze terrasoverkapping zijn? Bij de antwoorden op deze vragen helpen de experten van In Out Natural Living je graag.

Waarvoor gebruik ik de terrasoverkapping?

Deze vraag gaat hand in hand met de plaats waar je terrasoverkapping zal staan in de tuin. Vaak wordt een terrasoverkapping geplaatst als verlenging van het huis, als extra ruimte dichtbij de woning waar mensen kunnen ontbijten of dineren. Dan spreken we van een overkapping in aanbouw. Daarnaast kan je ook kiezen voor een vrijstaande overkapping, bijvoorbeeld om een lounge in te richten aan het zwembad of achteraan de tuin.

zwarte aangebouwde terrasoverkapping in een tuinomgeving

Hoe beschermen tegen regen en zon: van comfort tot luxe

De meeste terrasoverkappingen hebben een goede waterafvoer via een gootsysteem of steunpalen. Heb je een regensensor? Dan kan het dak ook automatisch sluiten om je buitenmeubilair te beschermen. Daarnaast is het ook mogelijk om zij-elementen toe te voegen, namelijk screens met ZIP-technologie waardoor de screens mooi strak blijven. Deze screens beschermen tegen laagstaande zon of houden de wind tegen. Ze zijn transparant dus het zicht naar buiten wordt niet belemmerd, doch zorgen ze voor de nodige privacy.

Terrasoverkapping: van comfort tot luxe

Bij In Out Natural Living hebben we overkappingen in alle maten en soorten. Je kan ze bovendien uitrusten met heel wat leuke technologische snufjes. Daarom stellen we graag drie van onze favoriete modellen voor.

B150

Brustor B150 (XL): de perfecte instapper

De B150 is het basismodel die functionaliteit uitstraalt. Je hebt handbediende versie waarbij manuele bediening mogelijk is, zonder elektrische opties. Daarnaast heb je ook een gemotoriseerde versie waarbij je kan kiezen tussen verschillende opties: ledverlichting, verwarming, regensensor, geïntegreerde screens, met afstandsbediening.

Brustor B-300: Schuifdak onder de sterren

De B-300 zorgt voor extra lichtinval in tussenseizoenen dankzij zijn openschuifbaar vouwdak. Het vouwdak is waterdicht en beschermt tegen een lichte bui. Aangezien het dak op elke positie openschuifbaar is, kan u zelf de hoeveelheid schaduw bepalen. Je kan deze overkapping alleenstaand of aangebouwd aan de woning plaatsen.

zwarte aangebouwde terrasoverkapping in een tuinomgeving

Brustor B-600: profiteer van maximale lichtinval

De B-600 wordt gekenmerkt door zijn innovatief lamellendak. Deze lamellen kunnen zowel kantelen als volledig openschuiven, zodat er nog slechts 13% van het dakoppervlak rest. Bovendien heeft deze terrasoverkapping uitgebreide personalisatiemogelijkheden zoals diverse verlichtingsopties of ingebouwde bleuthooth-speaker.

Heeft u nog twijfels over de ideale terrasoverkapping?

Geen nood, bij In Out Natural living werken we steeds op maat. Tijdens een gesprek bepalen we het ideale terrasoverkapping model voor jouw buitenomgeving.